19.05.2010 10:10

ALCINA - Vlasová kosmetika

ALCINA

Vlasová kosmetika

 

Kosmetika Alcina: Základní péče pro každý typ vlasů

Obr.
  • Přípravky jsou optimálním základem v péči o každý typ vlasů. Exkluzivní receptury zásobují vlasy jemnými pěsticími látkami pro zdraví a relaxaci vlasů a vlasové pokožky. Přípravky jsou ideální pro pravidelné používání i pro občasnou rychlou péči.
  • Řada "B" kosmetiky Alcina Vám přináší jedinečný zážitek z péče o Vaše vlasy a vlasovou pokožku, které také potřebuje kvalitní péči.

Kosmetika Alcina: Idividuální péče pro normální a jemné vlasy

Obr.
  • Jemný a citlivý vlas má méně odolnou a slabou strukturu. Škodlivé vlivy okolí narušují přirozenou rovnováhu vlasů a způsobí, že vlas vypadá slabý, matný a působí „unaveně“
  • Přípravky řady "N" kosmetiky Alcina cíleně posilují vlasovou strukturu, šetrně čistí a pěstí, aniž by vlasy zbytečně zatížily. Vlasy jsou pružnější, nabývají na objemu a i jejich styling je pak jednodušší.
  • Přípravky se zaměřují na ochranu vlasů před škodlivými vlivy a celkové posílení oslabené vlasové struktury. Vlasy získávají objem, pružnost a zdravý lesk.

Kosmetika Alcina: Individuální péče pro suché a poškozené vlasy

Obr.
  • Speciální účinné látky řady "T" vlasové kosmetiky Alcina regenerují a vydatně hydratují povrch narušených vlasů. Vlasy a pokožka získají zpět přirozenou rovnováhu.
  • Vlasy jsou neustále zatěžovány rozmary počasí, chemickým ošetřením, ale i každodenním česáním. Výsledkem je drsná a porézní vnější vrstva vlasu. Vlasy se špatně rozčesávají, snadno se cuchají, jsou matné a bez lesku a konečky mají tendenci se třepit. Vlasová pokožka je napjatá, citlivá a podrážděná. Speciální pěstící receptury regenerují a vyhlazují povrch vlasu, aby mohl opět odrážet světlo. Díky intenzivní hydrataci získají vlasy hebkost, lesk a pružnost.

Kosmetika Alcina: Individuální péče pro mastné vlasy

Obr.
  • Příčiny nadměrného maštění vlasů jsou ukryty v lidském těle. Aktivita mazových žláz je v nerovnováze vlivem dědičnosti, ale i jako reakce na změnu vnitřních nebo vnějších okolností v životě člověka, například jako reakce na stres nebo změnu podnebí.
  • Maz, který je produkován mazovou žlázou u každého vlasu, chrání vlasy a pokožku. Pokud ale dojde k nadměrné činnosti žláz, maz zůstává jako viditelný mastný film na vlasech. Výsledkem jsou vlasy, které se již brzo po umytí pramínkují, které je obtížné udržet v požadovaném tvaru. Silně mastná vlasová pokožka je často citlivá a podrážděná.
  • Speciální účinné látky přípravků řady "F" kosmetiky Alcina cíleně posilují přirozenou rovnováhu vlasů a pokožky a regulují tvorbu mazu.

Kosmetika Alcina: Individuální péče pro vlasy s lupy

Obr.
  • Lupy vznikají na suché nebo mastné pokožce, která je v biologické nerovnováze. Příčinami zvýšené tvorby lupů může být hormonální nerovnováha, stres či větší psychická zátěž, používání nevhodné kosmetiky, nedostatečné oplachování přípravků atd. Nepříjemnými následky je podráždění a zarudnutí vlasové pokožky.
  • Účinné receptury se zaměřují na tři cíle: zklidňují podrážděnou vlasovou pokožku, jemně čistí a odstraňují lupy a posilují přirozenou rovnováhu vlasové pokožky.

Kosmetika Alcina: Efektivní péče pro vyšší nároky

Obr.
  • Vysoce aktivní doplňkové přípravky jsou určeny speciálně pro potřeby narušených vlasů, zejména barvením, odbarvením nebo trvalením. Jsou vhodné jako regenerační péče s okamžitým efektem nebo jako preventivní péče, která zajistí větší odolnost vlasu.

Styling

Obr.
  • Stylingové přípravky vlasové kosmetiky Alcina slouží nejen pro každodenní tvarování a fixaci účesu, ale navíc Vaše vlasy pěstí a chrání před škodlivými vlivy. Pro zpevnění vlasů před fénováním nebo pro ochranu před horkým vzduchem jsou k dispozici tekutá nebo pěnová tužidla. Pro modelování a fixaci účesu, který si přejete jsou k dispozici gely, vosky, spreje a laky na vlasy pro jemné, přirozené, silné nebo extra silné zpevnění. Styling přináší vlasům pevnost, objem, lesk a umožňuje vytváření kreativních prvků účesu.

 

Share |

—————

Zpět


Kontakt

Kadeřnictví a pedikúra - Anna a Tomáš Solowski

Bystřice n/O č.265
(1. patro obchod Bajusz)
73995


Tel: 739 089 015



Anketa

Líbí se Vám naše stránky?

Ano (450)
54%

Ne (381)
46%

Celkový počet hlasů: 831